Leonóra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Leonóra névnek vagy hogy mikor van a Leonóra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Leonóra névnap 2024-ben?

Leonóra: Március 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Leonóra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Leonóra eredete, jelentése

Az Eleonóra önállósult rövidüléséből ered. Jelentése Isten az én világosságom.

Leonóra név elemzése

Feladata, hogy a környezetében és a családban biztonságot teremtsen. Célja, hogy állandóságot és stabilitást hozzon. Megfelelő célok esetén szinte mindent elérhet, amire vágyik. Ereje abban van, hogy harcol és küzd a sikeréért. Ez hozhatja meg számára a tekintélyt és az elismerést. Nem lehet öncélú, mert a sors azonnal korlátozza. Tehetségét mindig mások javára kell fordítania. Mindig szüksége van motivációra, ami viheti előre. Ez akkor tökéletes lesz, ha a társ lesz az a partner, akiért küzdhet. A sikertelenség és a kudarc makaccsá és keménnyé teszi. Nem lehet megingatni, amit elhatároz, azt szilárdan tartja. Számára a vágyak gyakran célokká válnak, ami gyakran csapda lehet.

Leonóra becenevei

Leonóra: Léni, Lenór, Nóra, Nóri

Leonóra rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: