Gizella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gizella névnek vagy hogy mikor van a Gizella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gizella névnap 2024-ben?

Gizella: Május 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gizella névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 113 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Gizella eredete, jelentése

A bizonytalan eredetű német Gisela névből származik, más megközelítés szerint azonban ótörök güzel, gızal, "szépséges" szóból származtatják. Jelentése női túsz, női kezes, udvarban nevelkedő lány.

Gizella név elemzése

A terveit és elképzeléseit érvényesíteni akarja családjában és környezetében. Alapvető lehet , hogy érdekeinek megfelelőek-e a lehetőségek. Gyakran hiszi azt, hogy csak az lehet a jó, amit ő annak gondol. Ennek egyetlen akadálya van, a hit és az önbizalom problémája. Nagyon fontos esetében az önelfogadás, és hogy önbizalommal forduljon mások felé.Nagyon racionális, megpróbál mindent mérlegelni, számba venni, nehogy hibázzon. Megpróbál mindent kiegyensúlyozni, csak a biztos dolgokat vállalni. Az óvatossága gyakran visszahúzza. Elvárásai önmagával és környezetével szemben is érződhetnek. Társának is el kell fogadnia, hogy mindig a problémákat látja, ezt akarja megoldani. Ez a házasságára is jellemző lesz. Problémáit makacssága és türelmetlensége okozza.

Gizella becenevei

Gizella: Ella, Ellu, Gickó, Giszka, Giszke, Giszkó, Giza, Gizi, Gizike, Gizus, Gizuska

Gizella rokon nevei

Gizella: Ella, Giza, Késa, Zelka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: