Szilárd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szilárd névnek vagy hogy mikor van a Szilárd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szilárd névnap 2024-ben?

Szilárd: Március 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szilárd névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 67 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Szilárd eredete, jelentése

Magyar nyelvújítási alkotás a Konstantin név magyarosítására, női párja a Szilárda. Jelentése szilárd, állhatatos, következetes.

Szilárd név elemzése

Felelősség és a másokért való küzdelem, az életének alapja. Feladata megtalálni azokat az élethelyzeteket, ahol megfelelő célokat megválaszthat. Minél több feladatot vállal magára, annál nagyobb elismerésre tehet szert környezetében. Az életét racionálisan próbálja megtervezni. Párjától is azt várja, hogy elkötelezetten álljon az oldalán, közösen dolgozzanak meg az előrejutásért. Együtt bármit elérhetnek, de egyedül korlátokat kap. Fontos lesz, hogy azt érezze, ad valamit az embereknek. Ez nem csökkenti, sokkal inkább emeli tekintélyét, de ehhez le kell mondania az öncélúságról. Hivatások közül az lehet az övé, amelyben célokat valósíthat meg, ahol egyértelműek a viszonyok. Nincs tekintettel senkire, mindig elmondja véleményét és érzéseit. Ez nem túl népszerű szerep, gyakran ütközik miatta. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja, öncélúvá és zsarnokká teheti.

Szilárd becenevei

Szilárd: Szili, Szilike, Sziszi, Sziszike

Szilárd rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: