Konstantin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Konstantin névnek vagy hogy mikor van a Konstantin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Konstantin névnap 2022-ben?

Konstantin névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 21
Ha pünkösdkor szép az idő, sok bor lesz.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.

Konstantin eredete, jelentése

A latin eredetű férfinév, a Constantinus rövidülése, ami a latin constans szóból ered. Női párja a Konstancia és Konstantina. Jelentése szilárd, állhatatos.

Konstantin név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál tervezni és racionálisan dönteni. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, ilyenkor makaccsá és merevvé válik. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. Mindent eltervezés kiszámít. Minden ellenállás keményebbé teszi, semmit nem ad fel. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Amikor megjelennek az érzelmek, elbizonytalanodhat, nem tud velük mit kezdeni. Párkapcsolatában sem várhatók érzelmi áradások, ezt társának el kell fogadnia. Számára a szeretet hűséget és megbízhatóságot jelent. Hivatásában a jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Konstantin becenevei

Konstantin: Nincs beceneve.

Konstantin rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: