Tiborc névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tiborc névnek vagy hogy mikor van a Tiborc névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tiborc névnap 2024-ben?

Tiborc: Augusztus 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tiborc névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Tiborc eredete, jelentése

A latin Tiburtius családnév rövidüléséből származik. Jelentése a Róma közeli Tibur városból, mai nevén Tivoli való férfi.

Tiborc név elemzése

Mindent alárendelni a célszerűségnek és az eredményességnek: ez életének alapja. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét, ehhez érzelmileg kötődik. Ha valamit elvállal, azt mindenáron teljesíti. Amit egyszer elhatároz, arról nem képes lemondani. Mereven és mozdíthatatlanul kitart mellette. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Ha a család és a házastárs támogatja, szinte bármit képes elérni, ha nem, akkor inkább kilép a kapcsolatból. Mivel megjelennek az érzelmek, hajlamos a fanatizmusra. Az erénye a legnagyobb veszély számára, mert emiatt nem veszi észre, ha szélsőségessé válik. Legjobb, ha olyan életterületet választ, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Ezáltal tehet szert hatalomra és elismerésre. Veszélye az érzelmi szélsőségesség, amely a féltékenységben és a hatalomvágyban nyilvánul meg.

Tiborc becenevei

Tiborc: Nincs beceneve.

Tiborc rokon nevei

Tiborc: Tibor

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: