Tibor névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tibor névnek vagy hogy mikor van a Tibor névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Tibor névnap 2024-ben?

Tibor: Április 14
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tibor névnap van!

Tibor névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 14
Április 14-re, Tibor napjára a rétek meg nem zöldülnek, a parasztok nem remélik a föld termékenységét, ha viszont ez a hónap nedves, bőséget várnak.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 249 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Tibor eredete, jelentése

Általában a Tiborc név rövidülésének tartják. Más feltevés szerint azonban Bod Péter alkotta a hasonló erdélyi helységnévből származik, talán szláv eredetű.

Tibor név elemzése

A tekintély és a céltudatosság jelenik meg életében. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá.Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányít. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Akkor teljesedhet ki, ha a tudásáért néznek fel rá. Ezért a tudását nem szabad megkérdőjelezni, mert erre szélsőségesen reagál. Számára lényeges minden olyan szerep, ahol emberek közötti kapcsolatot kell létesíteni, ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, ahol egyfajta közvetítő szerepet vihet. Ilyen lehet a tanári pálya vagy a kereskedelem is. Más emberek fölé helyezkedik, de azt, hogy ezt miben teszi, az az ő felelőssége lesz. Ez várható a párkapcsolatában is. Mindenben neki kell döntenie, nem fogad el irányítást. Veszélye a makacssága és az önhittsége. Fel kell ismernie. hogy a céltudatossága nem jelent tévedhetetlenséget.

Tibor becenevei

Tibor: Tibcsi, Tibi, Tibike, Tibke, Tiborka, Tibuci

Tibor rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: