Tivadar névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tivadar névnek vagy hogy mikor van a Tivadar névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tivadar névnap 2024-ben?

Tivadar: Április 20, November 9
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tivadar névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 18 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Tivadar eredete, jelentése

A görög Teodor férfinév magyar formája. Fejlődési fázisai: Teodor, Tiodor, Tiadar, Tivadar. Jelentése Isten ajándéka.

Tivadar név elemzése

Sorsának jellegzetessége, hogy érzelmileg elkötelezett, emiatt feladata a családért és a szeretteiért való küzdelem. A sors csak akkor támogatja, de így bármit megteremthet. Megjelenik az önfeláldozás és a segítőkészség. Problémát az okozhat, hogy a segítséget a saját érdekei szerint értelmezi. Ezt mások könnyen uralkodásnak és zsarnokoskodásnak nézik. Éreznie kell, hogy “vagyok valaki, irányítok”. Emiatt keresi a versenyhelyzeteket, csak a győzelmet fogadja el. Ez szinte sohasem működik a társa segítsége nélkül. Erős és határozott társra van szüksége. Sorsát a győzni akarás és a harckészség fogja vezetni. Mindent megtesz, hogy sikeres legyen, ennek érdekében mindent feláldoz. Nem szereti a kritikát, és nem viseli el a kudarcot. Hajlamos a mártirságra, ha érzelmileg csalódik. A világ támasza és segítője. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Veszélye, hogy hajlamos másokon uralkodni.

Tivadar becenevei

Tivadar: Tibi, Tibor, Tivi, Tivike

Tivadar rokon nevei

Tivadar: Teodor, Tibor

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: