Valér névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Valér névnek vagy hogy mikor van a Valér névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Valér névnap 2024-ben?

Valér: December 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Valér névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Valér eredete, jelentése

A latin Valerius nemzetségnévből származik. Jelentése erős, egészséges.

Valér név elemzése

Feladata a külvilág előtt sikeressé válni. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megteremtése és megélése. A fensőbbséget szeretné képviselni, érezni akarja saját hatalmát. Mindent megtesz azért, hogy felnézzenek rá. Küzd és harcol a sikerekért. Lehetősége lesz mások fölött uralkodni, leginkább a családban. Olyan társat keres, aki ezt elfogadja. Egyértelműen vezetői analógia, ami mindig felelősséggel és kötelességekkel jár. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadják. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy megfelel-e a külvilágnak, ez lesz alapvető célja. Fel kell ismernie, hogy csak önmagáért fogják becsülni, és nem azért, amije van. Ebben kell segítenie őt a párjának. A tekintélyt csak kiérdemelni lehet, kierőszakolni nem. Önbizalmának erősítésében szintén az őt körülvevő emberekre van utalva, ha támogatják, szinte bármit elérhet. Ha ez nem sikerül, szélsőségessé válhat, elindul az anyagi hatalomszerzés irányába. Teljesen merevvé és makaccsá válhat.

Valér becenevei

Valér: Vali

Valér rokon nevei

Valér: Valéria

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: