Valéria névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Valéria névnek vagy hogy mikor van a Valéria névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Valéria névnap 2024-ben?

Valéria: Április 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Valéria névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 123 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Valéria eredete, jelentése

A latin Valerius férfinév női párja. A Valerius magyar megfelelője a Valér. Jelentése erős, egészséges.

Valéria név elemzése

Feladata, hogy környezetében tekintélyt és tiszteletet vívjon ki magának. Számára egyéniségének elismerése a legfontosabb. Ebben a kapcsolatteremtő képessége segíti. Keresi a lehetőséget a közvetítésre, a nyilvános szereplésre. Azonban ez elviheti a hivatás felé. Amiben sikeres lehet, a másokért való élet, másokért való küzdelem. Igazi közösségi ember. Nehezen él meg minden kötődést, szabadon szeretne élni. Párjával egyenrangú kapcsolatot alakít ki, nem tud, és nem is akar alárendelődni. Ő nem képes a családot a hivatás elé helyezni. Kreatívitásával és ügyességével könnyen teremti meg lehetőségeit. Nagyon gyakorlatias, ami sokszor zavarja környezetét. A kiteljesedése és a sikere az elfogadókészségén múlhat. Vigyáznia kell, nehogy megszédüljön a lehetőségektől és a szerencsétől, hogy mindig józan maradjon. Problémákat az önhittsége hozhat.

Valéria becenevei

Valéria: Valci, Valcsi, Valcsika, Valér, Valérka, Vali, Valica, Valika, Valikó, Valkó

Valéria rokon nevei

Valéria: Valér

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: