Vince névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vince névnek vagy hogy mikor van a Vince névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Vince névnap 2024-ben?

Vince: Január 22, Április 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vince névnap van!

Vince névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Január 22
Január 22-hez, Vince napjához is kapcsolódik népi jóslat. Tehát, ha Vince ha megcsordul, megtelik a pince, ha esik, nem lesz jó bor az évben.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 126 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Vince eredete, jelentése

Latin eredetű férfinév, a Vincentius rövidülése, női párja a Vincencia. Jelentése győztes.

Vince név elemzése

Felelősséget kell vállalnia minden szaváért, tettéért és azért, amit képvisel. Tele van erővel és energiával. Hatalmat kaphat, de inkább kötelesség lesz. Benne nem szabad, hogy csalódjanak, hitelesnek kell lennie. Ezt akkor tudja megvalósítani, ha érzi, hogy szükség van rá. Minden célt el tud érni, , a kérdés mindig a cél kiválasztása. Erejét azért kapta, hogy képes legyen környezetéért küzdeni. Párkapcsolatában is az elkötelezettség lesz jellemző. Számára a felelősség az első, ezt soha nem teszi le. Nagyon tud szeretni. Sorsának buktatója lehet, hogy nagyon makacs, és ez minden energiáját felemésztheti.

Vince becenevei

Vince: Vici, Vili, Vinci, Vincike, Vincus

Vince rokon nevei

Vince: Bence

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: