Zsolt névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsolt névnek vagy hogy mikor van a Zsolt névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Zsolt névnap 2024-ben?

Zsolt: Április 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsolt névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 230 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Zsolt eredete, jelentése

Régi magyar férfinév, a Solt név alakváltozata. Jelentése méltóságnév.

Zsolt név elemzése

Az igazi közösségi ember. Számára a barátságok a fontosak. Akkor teljesedhet ki, ha ezt a szellemieken keresztül teszi. Számára lényeges minden olyan szerep, ahol emberek közötti kapcsolatot kell létesíteni. Mindig igaza kell, hogy legyen, sokszor vitatkozik. Nehezen fogad el dolgokat, kételkedik és ellentmond. Ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, ahol a beszédkészségét kamatoztathatja. Ilyen lehet a tanári pálya, média, vagy a kereskedelem is. Könnyen teremt kapcsolatot, és ezt jól ki is használja. Mindig éreznie kell, hogy fontos és megbecsült ember. Párkapcsolatában is ezt várja társától. Vágyait mindig alárendeli a pillanat érdekeinek. Nehezen engedi el magát, nagyon gyakorlatias. Mindig csinál valamit, nyughatatlan természet. Problémáit az érzelmi elfojtások okozhatják.

Zsolt becenevei

Zsolt: Zsoci, Zsocó, Zsola, Zsolesz, Zsoli, Zsolta, Zsolti, Zsoltika, Zsoltus, Zsoltuska, Zsozsó

Zsolt rokon nevei

Zsolt: Solt, Zoltán

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: