Alexa névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alexa névnek vagy hogy mikor van az Alexa névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alexa névnap 2024-ben?

Alexa: Március 20
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Alexa névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 166 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Alexa eredete, jelentése

Az Alexandra rövidítése, ami az Alexander férfinév nőiesített alakja. Ez a név is abba csoportba tartozik, mint a Klaudia és sok más név, melyek azért születtek, mert a római névadásban kevés volt a női név, de majdnem minden férfinévből lehetett nőit képezni. Jelentése a férfiakat, vagy a férfiaktól megvédő.

Alexa név elemzése

A névanalízis szerint az Alexa név segíti viselőit az okos, gyors gondolkodás kialakulásában. Az Alexák mégis sokszor úgy érzik, hogy nem értik meg őket, ezért magányosak. Ilyenkor visszavonulnak, és belső világukban lelnek segítségre. Előfordul, hogy inkább nem mondják ki, amit gondolnak, és általában sokkal könnyebben fejezik ki magukat írásban, mint élőszóban. A név viselői különlegesen érzékenyek az életben mindenütt jelen lévő szépségre.

Alexa becenevei

Alexa: Nincs beceneve.

Alexa rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: