Alexandra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alexandra névnek vagy hogy mikor van az Alexandra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alexandra névnap 2024-ben?

Alexandra: Május 18
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Alexandra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 225 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Alexandra eredete, jelentése

Női név, az Alexander férfinév görög eredetijének (Alexandrosz) női párja. Jelentése a férfiakat, vagy a férfiaktól megvédő.

Alexandra név elemzése

Életfeladata lehet a szeretteiért való csatározás. Környezetét segíti és szolgálja. Megkapja az energiát, hogy küzdjön és harcoljon másokért. Emberfeletti erővel védelmezi azokat, akik közel állnak hozzá. A problémáit gyakran az okozza, hogy túlságosan erős benne a késztetés az egyedüli életre és megoldásokra. Erős a személyiségük, uralják kapcsolataikat. Párkapcsolatában irányító, bár sokszor inkább egyedül él. Még egyedül is vállalja az anyaságot. Érzelmileg hajlamos a szélsőségekre, egyrészt megjelenik a szenvedély, másrészről visszahúzódó és magányos lehet. Támogatja azt, akit és amit nem ismer, és ez később áldozattá teheti. Öntörvényűsége lehet a csapdája.

Alexandra becenevei

Alexandra: Szandi, Szandra

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: