Alexandra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mi az eredete, jelentése az Alexandra névnek vagy hogy mikor van az Alexandra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alexandra névnap 2018-ban?

Alexandra: Május 18

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek osztd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Alexandra eredete, jelentése

Női név, az Alexander férfinév görög eredetijének (Alexandrosz) női párja. Jelentése a férfiakat vagy a férfiaktól megvédő.

Alexandra név elemzése

Életfeladata lehet a szeretteiért való csatározás. Környezetét segíti és szolgálja. Megkapja az energiát, hogy küzdjön és harcoljon másokért. Emberfeletti erővel védelmezi azokat, akik közel állnak hozzá. A problémáit gyakran az okozza, hogy túlságosan erős benne a késztetés az egyedüli életre és megoldásokra. Erős a személyiségük, uralják kapcsolataikat. Párkapcsolatában irányító, bár sokszor inkább egyedül él. Még egyedül is vállalja az anyaságot. Érzelmileg hajlamos a szélsőségekre, egyrészt megjelenik a szenvedély, másrészről visszahúzódó és magányos lehet. Támogatja azt, akit/amit nem ismer, és ez később áldozattá teheti. Öntörvényűsége lehet a csapdája.

Alexandra becenevei

Alexandra: Szandi, Szandra

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: