Alexandra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alexandra névnek vagy hogy mikor van az Alexandra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Alexandra névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 45 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Alexandra eredete, jelentése

Női név, az Alexander férfinév görög eredetijének (Alexandrosz) női párja. Jelentése a férfiakat, vagy a férfiaktól megvédő.

Alexandra név elemzése

Életfeladata lehet a szeretteiért való csatározás. Környezetét segíti és szolgálja. Megkapja az energiát, hogy küzdjön és harcoljon másokért. Emberfeletti erővel védelmezi azokat, akik közel állnak hozzá. A problémáit gyakran az okozza, hogy túlságosan erős benne a késztetés az egyedüli életre és megoldásokra. Erős a személyiségük, uralják kapcsolataikat. Párkapcsolatában irányító, bár sokszor inkább egyedül él. Még egyedül is vállalja az anyaságot. Érzelmileg hajlamos a szélsőségekre, egyrészt megjelenik a szenvedély, másrészről visszahúzódó és magányos lehet. Támogatja azt, akit és amit nem ismer, és ez később áldozattá teheti. Öntörvényűsége lehet a csapdája.

Alexandra becenevei

Alexandra: Szandi, Szandra

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: