Diandra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2023-ban, hogy mi az eredete, jelentése a Diandra névnek vagy hogy mikor van a Diandra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Diandra névnap 2023-ban?

Diandra: Február 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Diandra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Diandra eredete, jelentése

Újkeletű, angol, amerikai eredetű női név a Diana és a Sandra, Alexandra nevekből. Jelentése férfiakat, vagy férfiaktól megvédő. Illetve "kétemberes", azaz vagy 2 férfihoz kötődő, vagy 2 férfival is felérő.

Diandra név elemzése

A kiegyensúlyozottság és az egészség az egyik legfontosabb jellemzője egy egész életen át. Jókedvű és segítőkész, igazi társasági ember kiváló humorérzékkel megáldva. A szerencse mindig az ő oldalán áll, és saját segítőkészsége következtében mindig van kire számítania. Konfliktusba csak az igazságért és becsületért hajlandó keveredni, a kevésbé fontos ügyekben kerüli a fölösleges beavatkozást, olyankor hagyja, hogy a dolgok folyjanak a saját medrükben.

Diandra becenevei

Diandra: Nincs beceneve.

Diandra rokon nevei

Diandra: Alexandra

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: