Aliz névnap, Alíz névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aliz névnek, az Alíz névnek vagy hogy mikor van az Aliz névnap, az Alíz névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Aliz névnap, Alíz névnap 2024-ben?

Aliz, Alíz: November 14
Augusztus 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Aliz névnap, Alíz névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 182 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Aliz, Alíz eredete, jelentése

Az Alice névből származik, mely az Adelheid, Alexandra, Aloysia, Elisabeth nevek önállósult francia és angol becézője. Jelentése nemes, harcos, bölcs. Az Aliz alakváltozata.

Aliz, Alíz név elemzése

Warning: strpos(): Empty needle in /var/www/nevnap_info/www/protected/view/namePage_event.php on line 285

Számára csak elkötelezettség létezik. Óriási ellentétek feszülnek benne. Minden élethelyzetben érzelmileg azonosul akaratával és tetteivel. Nehezen fogadja el, ha le kell mondania valamiről. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét, amit az érzelmeken keresztül élhet át. Sorsát a győzni akarás és a versenyszellem fogja vezérelni. Minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Mivel megjelennek az érzelmek, hajlamos a fanatizmusra. Az erénye a legnagyobb veszély számára, mert emiatt nem veszi észre ha szélsőségessé válik. Teljes elkötelezettséget vár el mindenkitől, főleg a párkapcsolatától. Otthonáért és családjáért képes bármilyen áldozatra. Számára a legnagyobb veszély a szenvedélyek elhatalmasodása.

Aliz, Alíz becenevei

Aliz: Alízka, Lici, Liszka, Liza, Lizi, Lizus
Alíz: Nincs beceneve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: