Liza névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Liza névnek vagy hogy mikor van a Liza névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Liza névnap 2022-ben?

Liza névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

November 25
Talán az egyik legismertebb népi jóslat Katalin napjához, november 25-hez kötődik. A mondás szerint, ha Katalin kopog, karácsony locsog. Vagyis, ha Katalinkor fagy, akkor karácsonykor biztosan nem fog.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 60 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Liza eredete, jelentése

Az Elisabeth (magyarul: Erzsébet) névnek a több nyelvben is használatos, becéző rövidülése ami önállósult. Jelentése az eretetnév Erzsébetnek: Isten az én esküvésem.

Liza név elemzése

A szülőnév, az Erzsébet jellemzése: Életfeladata a környezetének szolgálata. Számára a barátságok meghatározóak. Fontos számára, hogy teremtsen, létrehozzon valamit. Ha ezt nem öncélúan, hanem egy közösség számára teszi, a sors támogatni fogja. Mindig igaza kell, hogy legyen, sokszor vitatkozik. Makacsul és kitartóan küzd minden helyzetben. Jó lenne számára olyan hivatás, amelyben a segítség dominál. Ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, mint a tanári pálya, vagy a kereskedelem. Mindig kell mellé valaki, akivel együtt valósíthatja meg álmait. Szüksége van társakra, akik a megfelelő célokat adják neki. Párkapcsolatában is az érzelmi elkötelezettség lesz jellemző. Nagyon tud szeretni, de ezt nagyon nehezen mutatja ki. A család támasza, mindent alárendel nekik. Mindig éreznie kell, hogy fontos és megbecsült ember. Párkapcsolatában is ezt várja társától. Életének alapvető problémája a célok megfelelő kiválasztása lehet.

Liza becenevei

Liza: Nincs beceneve.

Liza rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: