Liza névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Liza névnek vagy hogy mikor van a Liza névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Liza névnap 2024-ben?

Liza: November 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Liza névnap van!

Liza névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

November 25
Talán az egyik legismertebb népi jóslat Katalin napjához, november 25-hez kötődik. A mondás szerint, ha Katalin kopog, karácsony locsog. Vagyis, ha Katalinkor fagy, akkor karácsonykor biztosan nem fog.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 140 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Liza eredete, jelentése

Az Elisabeth (magyarul: Erzsébet) névnek a több nyelvben is használatos, becéző rövidülése ami önállósult. Jelentése az eretetnév Erzsébetnek: Isten az én esküvésem.

Liza név elemzése

A szülőnév, az Erzsébet jellemzése: Életfeladata a környezetének szolgálata. Számára a barátságok meghatározóak. Fontos számára, hogy teremtsen, létrehozzon valamit. Ha ezt nem öncélúan, hanem egy közösség számára teszi, a sors támogatni fogja. Mindig igaza kell, hogy legyen, sokszor vitatkozik. Makacsul és kitartóan küzd minden helyzetben. Jó lenne számára olyan hivatás, amelyben a segítség dominál. Ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, mint a tanári pálya, vagy a kereskedelem. Mindig kell mellé valaki, akivel együtt valósíthatja meg álmait. Szüksége van társakra, akik a megfelelő célokat adják neki. Párkapcsolatában is az érzelmi elkötelezettség lesz jellemző. Nagyon tud szeretni, de ezt nagyon nehezen mutatja ki. A család támasza, mindent alárendel nekik. Mindig éreznie kell, hogy fontos és megbecsült ember. Párkapcsolatában is ezt várja társától. Életének alapvető problémája a célok megfelelő kiválasztása lehet.

Liza becenevei

Liza: Nincs beceneve.

Liza rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: