Andrea névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Andrea névnek vagy hogy mikor van az Andrea névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Andrea névnap 2024-ben?

Andrea: Április 18
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Andrea névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 707 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Andrea eredete, jelentése

Az Andreas, magyarul András férfinévnek több nyelvben használatos női párja. Az olasz nyelvben az Andrea férfinév. Jelentése férfias.

Andrea név elemzése

Küzdelem a gyengékért, ez lehet a feladata. Ez legkönnyebben talán a családban valósulhat meg, ezért törekednie kell családra. Csak érzelmi elkötelezettséget ismer. Segítőnek született, ebben lehet sikeres. Ez lesz igaz a párkapcsolatában is, így olyan társ felel meg neki, akit segíthet és támogathat. Rendkívül vonzó és megnyerő tud lenni. Vigyáznia kell, mert könnyen érdekemberré válhat. Mivel megjelennek az érzelmi elfojtások, hajlamos a fanatizmusra. Nagyon fontosak számára az érzelmi kapcsolatok. Ilyen lesz a párjával is: hatalmas érzelmek és váratlan összeveszések. Nagy szerelem, de zsarnoki megnyilvánulásokkal. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával. Meg kell becsülnie azokat, akik segítik előrejutását Negatív esetben az élvezetek és az anyagiak teljesen kifordíthatják önmagából.

Andrea becenevei

Andrea: Adri, Andi, Andika, Andri, Andrika, Andu

Andrea rokon nevei

Andrea: András, Andi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: