Andrea névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Andrea névnek vagy hogy mikor van az Andrea névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Andrea névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 117 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Andrea eredete, jelentése

Az Andreas, magyarul András férfinévnek több nyelvben használatos női párja. Az olasz nyelvben az Andrea férfinév. Jelentése férfias.

Andrea név elemzése

Küzdelem a gyengékért, ez lehet a feladata. Ez legkönnyebben talán a családban valósulhat meg, ezért törekednie kell családra. Csak érzelmi elkötelezettséget ismer. Segítőnek született, ebben lehet sikeres. Ez lesz igaz a párkapcsolatában is, így olyan társ felel meg neki, akit segíthet és támogathat. Rendkívül vonzó és megnyerő tud lenni. Vigyáznia kell, mert könnyen érdekemberré válhat. Mivel megjelennek az érzelmi elfojtások, hajlamos a fanatizmusra. Nagyon fontosak számára az érzelmi kapcsolatok. Ilyen lesz a párjával is: hatalmas érzelmek és váratlan összeveszések. Nagy szerelem, de zsarnoki megnyilvánulásokkal. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával. Meg kell becsülnie azokat, akik segítik előrejutását Negatív esetben az élvezetek és az anyagiak teljesen kifordíthatják önmagából.

Andrea becenevei

Andrea: Adri, Andi, Andika, Andri, Andrika, Andu

Andrea rokon nevei

Andrea: András, Andi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: