András névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az András névnek vagy hogy mikor van az András névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van András névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 38 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

András eredete, jelentése

A görög eredetű latin Andreas névből származik. Jelentése férfi, férfias.

András név elemzése

Minden élethelyzetben érzelmileg azonosul akaratával és tetteivel, emiatt feladata a családért való küzdelem. Meghatározó életében a múlt és a gyökerek. Megjelenik a lovagiasság és az érzelmi nyíltság. Szorgalmas és kitartó azokban a helyzetekben, ahol céljai vannak. A kérdés, hogy megtalálja-e. Mindig éreznie kell, hogy “férfi vagyok, irányítok”. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét. Sorsát a győzni akarás és a harci készség fogja vezérelni. Minden helyzetben a sikert célozza meg, de ha önmagáért akarja, nem mindig sikerül elérnie. Számára minden ellenállás, életet támadó helyzet. Személyisége ösztönös és mindig egyenes. Ha támad is, mindig nyíltan teszi. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Hajlamos a mártirságra, ha érzelmileg csalódik. A világ támasza. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg.

András becenevei

András: Adi, Andis, Andorjás, Andorjáska, Andri, Andris, Andriska, Andró, Bandi, Bandika, Bandus

András rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: