Angéla névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Angéla névnek vagy hogy mikor van az Angéla névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Angéla névnap 2024-ben?

Angéla: Május 31
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Angéla névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 81 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Angéla eredete, jelentése

A görög eredetű latin Angelus férfinév női párja. Jelentése angyal, Isten követe.

Angéla név elemzése

Életfeladata, hogy környezetében közvetítő szerepet töltsön be. Könnyen teremt kapcsolatot, és ezt jól ki is használja. Keresi a tökéletességet és az érzelmi biztonságot. Egész életében a munka fog dominálni, ezért rendkívüli szorgalma és teherbírása van. Ezt természetesen a hivatásában a legkönnyebb ma megteremteni. Ebben az esetben a tanítás vagy a kommunikációs tehetségét érdemes kihasználni. Viszont ez megkérdőjelezi a magánélet sikerét. Emiatt lehet kérdéses a párkapcsolat és a család. Minden helyzetben segíteni akar másokon. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek és nem az, amit ő jónak lát. Hajlamos a kritikára, amit a környezete nem könnyen visel. Sugározza magából a maximalizmust, és ezt elvárja másoktól is. Problémája a kishitűsége és az önbizalom hiánya lehet. Ilyenkor érzékennyé és labilissá válhat.

Angéla becenevei

Angéla: Angél, Angella, Angi, Angika, Angyalka

Angéla rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: