Angelika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Angelika névnek vagy hogy mikor van az Angelika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Angelika névnap 2024-ben?

Angelika: Január 27
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Angelika névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 19 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Angelika eredete, jelentése

A latin angelicus melléknév nőnemű alakjából származik. Jelentése angyali, angyalhoz hasonló.

Angelika név elemzése

Rendkívül fontos lesz számára a szeretet és a megbecsülés. Az első helyen az érzelmek, a szerelem és a szenvedély áll. Meg akar felelni, ezért mindig harmóniát akar teremteni a környezetében. Nőiességével csábítani akarja a világot. Sorsfeladata mindenképpen a biztonság és állandóság megteremtése. Ezt a családban a legkönnyebb megvalósítani. Minél előbb tudja megvalósítani, annál inkább sikeres lesz. Keresi a lehetőséget a nyilvános szereplésre. Ezért elég sok áldozatra képes. Ha viszont érzi, hogy kihasználják, az önzetlenség átcsaphat agresszióba. Nehézségeit az érzékenysége és az érzelmi szélsőségessége okozhatja.

Angelika becenevei

Angelika: Angeli, Angi, Angica, Angika, Angyalka

Angelika rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: