Angelika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Angelika névnek vagy hogy mikor van az Angelika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Angelika névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Angelika eredete, jelentése

A latin angelicus melléknév nőnemű alakjából származik. Jelentése angyali, angyalhoz hasonló.

Angelika név elemzése

Rendkívül fontos lesz számára a szeretet és a megbecsülés. Az első helyen az érzelmek, a szerelem és a szenvedély áll. Meg akar felelni, ezért mindig harmóniát akar teremteni a környezetében. Nőiességével csábítani akarja a világot. Sorsfeladata mindenképpen a biztonság és állandóság megteremtése. Ezt a családban a legkönnyebb megvalósítani. Minél előbb tudja megvalósítani, annál inkább sikeres lesz. Keresi a lehetőséget a nyilvános szereplésre. Ezért elég sok áldozatra képes. Ha viszont érzi, hogy kihasználják, az önzetlenség átcsaphat agresszióba. Nehézségeit az érzékenysége és az érzelmi szélsőségessége okozhatja.

Angelika becenevei

Angelika: Angeli, Angi, Angica, Angika, Angyalka

Angelika rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: