Anikó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Anikó névnek vagy hogy mikor van az Anikó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Anikó névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 97 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Anikó eredete, jelentése

Héber-székely eredetű, mivel az Anna erdélyi becézőjéből származik. Jelentése bájos, kedves, kegyelem, Isten kegyelme.

Anikó név elemzése

First Ladynek lenni, ez lesz számára a kihívás. Ezt csak abban az esetben tudja megvalósítani, amennyiben megtalálja azt a férfit, akire felnézhet. Nehezen fogadja el azokat a helyzeteket, amelyekben nem irányít. Olyan társra van szüksége, akin keresztül első lehet, és csodálják őt. Az elvárásai miatt sokszor csak olyan kapcsolatok jelennek meg, melyekben szabadon él. Amennyiben a hivatást választja célnak, számára a tanítás és az emberekkel való foglalkozások lehetnek megfelelőek. A pénz, a luxus iránti vágya miatt megalkudhat, és kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet. Csapdája a túlzott szabadság és az erős céltudatosság lehet. Ilyenkor magára maradhat.

Anikó becenevei

Anikó: Ancsa, Ancsi, Ani, Aniku, Anni, Annika, Anuka

Anikó rokon nevei

Anikó: Ani, Anna, Anni

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: