Anikó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mi az eredete, jelentése az Anikó névnek vagy hogy mikor van az Anikó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Anikó névnap 2021-ban?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 63 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Anikó eredete, jelentése

Héber-székely eredetű, mivel az Anna erdélyi becézőjéből származik. Jelentése bájos, kedves, kegyelem, Isten kegyelme.

Anikó név elemzése

First Ladynek lenni, ez lesz számára a kihívás. Ezt csak abban az esetben tudja megvalósítani, amennyiben megtalálja azt a férfit, akire felnézhet. Nehezen fogadja el azokat a helyzeteket, amelyekben nem irányít. Olyan társra van szüksége, akin keresztül első lehet, és csodálják őt. Az elvárásai miatt sokszor csak olyan kapcsolatok jelennek meg, melyekben szabadon él. Amennyiben a hivatást választja célnak, számára a tanítás és az emberekkel való foglalkozások lehetnek megfelelőek. A pénz, a luxus iránti vágya miatt megalkudhat, és kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet. Csapdája a túlzott szabadság és az erős céltudatosság lehet. Ilyenkor magára maradhat.

Anikó becenevei

Anikó: Ancsa, Ancsi, Ani, Aniku, Anni, Annika, Anuka

Anikó rokon nevei

Anikó: Ani, Anna, Anni

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: