Apolka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Apolka névnek vagy hogy mikor van az Apolka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Apolka névnap 2024-ben?

Apolka: Július 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Apolka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.5.

Apolka eredete, jelentése

Az Apollónia régi magyar becézője amely önállósult. Jelentése az eredetnévnek: Apollónak szentelt, Apollónak felajánlott.

Apolka név elemzése

Nyomot hagyni a világban - ezt akarja elérni. Sikert és elismerést kivívni. Azonban az erejét az emberek segítségére és támogatására kapta, hiszen ez a feladata. Szívósan küzd az eredményért, de sokszor öncélúan. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Semmit nem ad fel, ha kell, harcol. Mindent érzelmileg közelit meg, emiatt szenvedélyességet sugároz. Hajlamos érzelmi szélsőségekre, akiket szeret, azokért bármire képes. Olyan társra van szüksége, aki viszonozni tudja ezt a lángolást. Viszont önzővé válik, ha nem érzi a lelki közösséget és csak használja partnerét. A végsőkig képes harcolni “ha belehal is”, emiatt gyakran agresszívnak tűnik. Nagyon jó megérzésekkel rendelkezhet, ez azonban néha riasztja környezetét. A végletessége lehet problémáinak gyökere.

Apolka becenevei

Apolka: Nincs beceneve.

Apolka rokon nevei

Apolka: Apollónia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: