Apollónia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Apollónia névnek vagy hogy mikor van az Apollónia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Apollónia névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Apollónia eredete, jelentése

A görög-latin eredetű Apollonius férfinév női párja, amelyek a görög mitológia Apollón isten nevéből származnak. Jelentése Apollónak szentelt, Apollónak felajánlott.

Apollónia név elemzése

Keresi az olyan kapcsolatot, amelyben megélheti az érzelmi kötöttségeket. Egyik esetben a nőiessége lehet segítségére. A külvilág előtti szereplés, amelyen keresztül sikeres és népszerű lehet. Igazi művészlélek. Ebben az esetben a függetlenség lehet az, amit nehezebben él át. Viszont vonzza a férfiakat. Keresik társaságát és kényeztetik. Felerősödik az egzisztenciaigénye, amit esetleg a művészeteken és a szépségiparban élhet meg. A másik a feleség és az anya szerep, ahol a családban kell megtalálnia azokat a lehetőségeket, amelyen keresztül boldognak érezheti magát. Nem fogad el korlátokat, főleg nem az érzelmek terén. A biztonságot mindig a környezetétől, a családjától várja. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megértése és megélése. A veszélye az egyéni sikerek és anyagi javak hajszolása, és ezért hajlamos kockázatokat is vállalni.

Apollónia becenevei

Apollónia: Apol, Apola, Apoli, Apolka, Apolló, Plóni, Póli, Pólika, Polla, Polóni

Apollónia rokon nevei

Apollónia: Apolló, Apol, Apolka, Lona, Pólika, Polla

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: