Apollónia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Apollónia névnek vagy hogy mikor van az Apollónia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Apollónia névnap 2024-ben?

Apollónia: Július 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Apollónia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Apollónia eredete, jelentése

A görög-latin eredetű Apollonius férfinév női párja, amelyek a görög mitológia Apollón isten nevéből származnak. Jelentése Apollónak szentelt, Apollónak felajánlott.

Apollónia név elemzése

Keresi az olyan kapcsolatot, amelyben megélheti az érzelmi kötöttségeket. Egyik esetben a nőiessége lehet segítségére. A külvilág előtti szereplés, amelyen keresztül sikeres és népszerű lehet. Igazi művészlélek. Ebben az esetben a függetlenség lehet az, amit nehezebben él át. Viszont vonzza a férfiakat. Keresik társaságát és kényeztetik. Felerősödik az egzisztenciaigénye, amit esetleg a művészeteken és a szépségiparban élhet meg. A másik a feleség és az anya szerep, ahol a családban kell megtalálnia azokat a lehetőségeket, amelyen keresztül boldognak érezheti magát. Nem fogad el korlátokat, főleg nem az érzelmek terén. A biztonságot mindig a környezetétől, a családjától várja. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megértése és megélése. A veszélye az egyéni sikerek és anyagi javak hajszolása, és ezért hajlamos kockázatokat is vállalni.

Apollónia becenevei

Apollónia: Apol, Apola, Apoli, Apolka, Apolló, Plóni, Póli, Pólika, Polla, Polóni

Apollónia rokon nevei

Apollónia: Apolló, Apol, Apolka, Lona, Pólika, Polla

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: