Barbara névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Barbara névnek vagy hogy mikor van a Barbara névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Barbara névnap 2024-ben?

Barbara: December 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Barbara névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 182 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Barbara eredete, jelentése

Görög eredetű női név. Jelentése idegen, külfödi nő.

Barbara név elemzése

Feladata elismerést és megbecsülést kivívni. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Emiatt a kiteljesedése a külvilág elismerésén múlik. Férfias megjelenésű partner oldalán éli az életet. Idővel azonban mindig felismeri, hogy társa nem biztos, hogy az akinek látszik. Hajlamos társát szinte gyerekként kezelni. Házasságában irányító szerepet akar betölteni, így férje sokszor gyengébb nála. A szerelem az, amiben elemében érzi magát, folyamatosan ezt keresi. Csapdája a testiség és a szenvedélyek lehetnek.

Barbara becenevei

Barbara: Babika, Babóka, Barbi, Barbika, Barbó, Barborka, Barbus

Barbara rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: