Babett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Babett névnek vagy hogy mikor van a Babett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Babett névnap 2024-ben?

Babett: Július 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Babett névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 65 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Babett eredete, jelentése

A Barbara, Berta, Elisabeth nevek francia becézője ami önállósult. Jelentése külföldi nő.

Babett név elemzése

Feladata az életében, hogy az anyagi függetlenséget, vagy az anyagi kiszolgáltatottságot megélje. Egyrészt lehet célja, hogy az állandóságot és a stabilitást önmaga teremtse meg. Azonban nem lehet öncélú, mert a sors azonnal elbizonytalaníthatja. Ereje abban van, hogy harcoljon és küzdjön mások anyagi sikeréért. Tehetségét mindig mások javára kell fordítania. A másik út, ha a családot és a párkapcsolatot választja a kiteljesedés útjának. Ekkor az anyagiakban a párját kell segítenie és neki kell az anyagi biztonságot adnia. Erre a családi vállalkozás lehet az ideális. Csak így lehet stabil házassága. Állandó megfelelési kényszert érezhet, de ezt a családban könnyen megélheti. Csapdája az állandó anyagi elégedetlensége lehet.

Babett becenevei

Babett: Nincs beceneve.

Babett rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: