Bernadett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Bernadett névnek vagy hogy mikor van a Bernadett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Bernadett névnap 2024-ben?

Bernadett: Február 18
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Bernadett névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 111 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Bernadett eredete, jelentése

Germán eredetű női név, a Bernát férfinév francia megfelelőjének női párja. Jelentése erős, mint a medve.

Bernadett név elemzése

Életfeladata a célok megvalósítása. Mindent és mindenkit alárendelni a céloknak és akaratának, ez életének a kulcsa. Fontos számára az érvényesülés és a siker. Ezt akkor érheti el, ha másokért küzd. Feladata mások céljainak segítése. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy érzi, hogy segíti céljait. Roppant racionálisan gondolkodik, nehéz rábírni bármilyen változásra. Az egyik legnagyobb problémája a rugalmatlansága, merevsége lehet. Talán a legnehezebb feladat számára az érzelmek vállalása. Emiatt párja sem várhat lángoló érzelmeket. Megkapja az energiát és a lehetőséget a kiteljesedésre, de csak akkor lesz igazán sikeres, ha másokkal együtt talál célokat. Nagy kérdés, hogy miként tud alkalmazkodni és elfogadni olyan helyzeteket, amelyben nem ő irányít. A sikertelenség emberkerülővé és önpusztítóvá teheti.

Bernadett becenevei

Bernadett: Beri, Berna, Berni, Bernike, Betti, Detta, Detti

Bernadett rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: