Bianka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mi az eredete, jelentése a Bianka névnek vagy hogy mikor van a Bianka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Bianka névnap 2021-ban?

Bianka névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Október 25
Talán az egyik legismertebb népi jóslat Katalin napjához, november 25-hez kötődik. A mondás szerint, ha Katalin kopog, karácsony locsog. Vagyis, ha Katalinkor fagy, akkor karácsonykor biztosan nem fog.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 23 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Bianka eredete, jelentése

A Blanka női név olasz formájából származik. Jelentése fényes, ragyogó, tiszta.

Bianka név elemzése

Életfeladata választani a család és az otthon szolgálata és a nőiesség és az élvezetek élése között. Számára ez együtt nem megélhető. Egyrészt fontos lesz az olyan párkapcsolat, ahol a párjának alárendelődik, mert ő nem elég erős a céljai kivívásához. Törekszik a hűségre és keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízható. Másrészt nagyon erősek a vágyai, és úgy érzi, ezt csak függetlenül élheti meg. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Erősek az intuíciós képességei, érdemes hallgatnia a megérzéseire. Nehézségeket az érzelmi elfojtások okozhatnak neki. Problémákat az önelfogadás és az önbizalom jelenthet.

Bianka becenevei

Bianka: Nincs beceneve.

Bianka rokon nevei

Bianka: Blanka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: