Bianka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Bianka névnek vagy hogy mikor van a Bianka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Bianka névnap 2024-ben?

Bianka: Október 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Bianka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 234 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Bianka eredete, jelentése

A Blanka női név olasz formájából származik. Jelentése fényes, ragyogó, tiszta.

Bianka név elemzése

Életfeladata választani a család és az otthon szolgálata és a nőiesség és az élvezetek élése között. Számára ez együtt nem megélhető. Egyrészt fontos lesz az olyan párkapcsolat, ahol a párjának alárendelődik, mert ő nem elég erős a céljai kivívásához. Törekszik a hűségre és keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízható. Másrészt nagyon erősek a vágyai, és úgy érzi, ezt csak függetlenül élheti meg. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Erősek az intuíciós képességei, érdemes hallgatnia a megérzéseire. Nehézségeket az érzelmi elfojtások okozhatnak neki. Problémákat az önelfogadás és az önbizalom jelenthet.

Bianka becenevei

Bianka: Nincs beceneve.

Bianka rokon nevei

Bianka: Blanka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: