Blanka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Blanka névnek vagy hogy mikor van a Blanka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Blanka névnap 2024-ben?

Blanka: Október 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Blanka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 168 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Blanka eredete, jelentése

Germán eredetű név latinosult formájának a spanyol alakja, mely ebben a formájában lett közismert és elterjedt. Jelentése fényes, ragyogó, fehér, tiszta.

Blanka név elemzése

Számára adott a választás esélye. A külvilág előtti szereplés, melyen keresztül sikeres és népszerű lehet, vagy a “szürke hétköznapok”, ahol a biztos családi háttér jelenik meg. Az első esetben a függetlenség lehet az, amit nehezebben él át, viszont vonzza a férfiakat, érzi nőiességének hatalmát. Keresik társaságát és kényeztethetik. Felerősödik az egzisztencia igénye, amit esetleg a művészetekben és a szépségiparban élhet meg. A másik a feleség- és anya szerep, ahol a családban kell megtalálnia azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül boldognak érezheti magát. Mindig lehet rá számítani, támogatja környezetét. Így sokkal nehezebb elfogadtatni azokat a célokat, amelyet el szeretne érni. Ebben az esetben igazi családanya lesz. Bármelyiket választja is, csak olyan társa lehet, aki mellett biztonságban érzi magát. Fontos, hogy megbecsüljék és érezze nélkülözhetetlenségét. Hitéért, elveiért mindig ki fog állni. Csapdája a folytonos elégedetlenség lehet.

Blanka becenevei

Blanka: Blanki, Blankica, Blankus

Blanka rokon nevei

Blanka: Bianka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: