Boglár névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Boglár névnek vagy hogy mikor van a Boglár névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Boglár névnap 2024-ben?

Boglár: Augusztus 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Boglár névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Boglár eredete, jelentése

Újabb keletű magyar névadás a régi magyar boglár szóból, ami eredetileg egy régi magyar ruhadíszítő ékszer volt. Jelentése ékköves gomb, csat, ékszer.

Boglár név elemzése

Feladata hogy szerepeljen és csillogjon a világban. A kapcsolatain keresztül válhat sikeressé. Olyan tevékenységre van szüksége, amelyben felnéznek rá. Harmóniát próbál teremteni a környezetében. Célja a megfelelés, és hogy szeressék. Csak akkor érzi, hogy “vagyok valaki”, ha érzi a felé áramló figyelmet. Ez lesz a jellemző a párkapcsolatában is. Vagy elfogadják feltétel nélkül, vagy ki fog lépni a kapcsolatból. Társát birtokolni szeretné, emiatt ragaszkodása sokszor kényelmetlen a párjának. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadtassa magát és törekvéseit. Gyakran hiszi azt, hogy akkor sikeres, ha nem ütközik. Előtérbe kerülnek a megfelelési problémák. Kerüli a konfliktusokat és a vitákat. Könnyen alkalmazkodik, aminek gyakran az az ára, hogy nem vállalja önmagát.

Boglár becenevei

Boglár: Bogi, Bogika, Bombika, Bombin

Boglár rokon nevei

Boglár: Bogi, Boglárka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: