Boglárka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Boglárka névnek vagy hogy mikor van a Boglárka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Boglárka névnap 2024-ben?

Boglárka: Augusztus 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Boglárka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 102 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Boglárka eredete, jelentése

Újabb keletű magyar név a Boglárka virágnévből. Jelentése fémveretes, ékköves, gyöngyös, zománcos, gömb alakú dísz, illetve maga a virágnév..

Boglárka név elemzése

Az első helyen az érzelmek, a szerelem és a szenvedély áll. Nőiességével csábítani akarja a világot. Mindent érzelmileg közelit meg, emiatt makacs és meggyőzhetetlen lesz. Sorsfeladata mindenképpen a biztonság és állandóság megteremtése. Minél előbb tudja megvalósítani, annál sikeresebb lehet. Éreznie kell, hogy “vagyok valaki”, ezt mindenáron eléri. Ezért keresi a lehetőséget a nyilvános szereplésre. Bármit képes megtenni másokért, ha uralkodhat. Azonban, amennyiben azt érzi, hogy kihasználják, az önzetlenség átcsaphat agresszióba. Keresi az élvezetek lehetőségét, felerősödik a testiség. Veszélye, hogy az anyagiakon keresztül próbál tiszteletet kivívni, így akarja elfogadtatni magát. Azonban ezáltal könnyen anyagiassá válik, és így elveszti realitásérzékét.

Boglárka becenevei

Boglárka: Bogi, Bogica, Bogika, Boglár

Boglárka rokon nevei

Boglárka: Bogi, Boglár

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: