Dorina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Dorina névnek vagy hogy mikor van a Dorina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Dorina névnap 2024-ben?

Dorina: Szeptember 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Dorina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 190 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Dorina eredete, jelentése

A Dorottya névnek a több nyelvben használatos kicsinyítőképzős, becézett származéka. Jelentése az eredetnévnek: Isten ajándéka.

Dorina név elemzése

Életfeladata az akaratával irányítani sorsát. El kell döntenie, hogy vállalja-e a másokért való küzdelmet, vagy folyamatosan harcol saját céljaiért. Nem csoda, hogy minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Személyisége ösztönös és mindig egyenes. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Azonban az öncélúság gyakran csalódáshoz vezet. Érzelmileg teljesen azonosul a helyzetekkel, amitől szenvedélyessé válhat. Hivatásában is az emberek védelme és a biztonság megteremtése lehet a megfelelő. Minden célt meg akar valósítani. Nehezen alkalmazkodik. Párjának el kell fogadnia, hogy önzetlen és áldozatkész, de csak ha érzi a fontosságát. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Dorina becenevei

Dorina: Nincs beceneve.

Dorina rokon nevei

Dorina: Dorinka, Dorottya

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: