Edit névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Edit névnek vagy hogy mikor van az Edit névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Edit névnap 2024-ben?

Edit: Szeptember 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Edit névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 373 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Edit eredete, jelentése

Germán eredetű női név. Jelentése birtok, örökség, vagyon + harc.

Edit név elemzése

Életének feladata a célok és lehetőségek közötti egyensúly megtalálása. Amennyiben ez nem sikerül, áldozatnak érezheti magát. Hajlamos mindent alárendelni saját elképzelésének és vágyainak. A dolgokhoz gyakran mereven áll, és ez alkalmat ad mások korlátozására. Erre környezete agresszivitással reagálhat, ami áldozattá teheti. Ez jelenhet meg párkapcsolatában is. Meg kell tanulnia a partnerének szabadságot adni, mert társa egyébként elmenekül. Sokszor a társban az apát keresi. Nehezen éli meg, hogy párjának azt adja, amire vágyik, nem azt, amire ő gondol. Nehezen alkalmazkodik, a kényszerhelyzetekre utálkozással és megvetéssel reagál. Gyakran féltékeny és ilyenkor nyomoz és kutat.

Edit becenevei

Edit: Ditke, Ditta, Ditti, Eci, Eckó, Eda, Edi, Editke, Edó, Edóka, Seci

Edit rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: