Edit névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Edit névnek vagy hogy mikor van az Edit névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Edit névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 208 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Edit eredete, jelentése

Germán eredetű női név. Jelentése birtok, örökség, vagyon + harc.

Edit név elemzése

Életének feladata a célok és lehetőségek közötti egyensúly megtalálása. Amennyiben ez nem sikerül, áldozatnak érezheti magát. Hajlamos mindent alárendelni saját elképzelésének és vágyainak. A dolgokhoz gyakran mereven áll, és ez alkalmat ad mások korlátozására. Erre környezete agresszivitással reagálhat, ami áldozattá teheti. Ez jelenhet meg párkapcsolatában is. Meg kell tanulnia a partnerének szabadságot adni, mert társa egyébként elmenekül. Sokszor a társban az apát keresi. Nehezen éli meg, hogy párjának azt adja, amire vágyik, nem azt, amire ő gondol. Nehezen alkalmazkodik, a kényszerhelyzetekre utálkozással és megvetéssel reagál. Gyakran féltékeny és ilyenkor nyomoz és kutat.

Edit becenevei

Edit: Ditke, Ditta, Ditti, Eci, Eckó, Eda, Edi, Editke, Edó, Edóka, Seci

Edit rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: