Edina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Edina névnek vagy hogy mikor van az Edina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Edina névnap 2024-ben?

Edina: Február 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Edina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 353 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Edina eredete, jelentése

Valószínűleg germán, latin eredetű női név, legvalószínűbb, hogy az Éda alakváltozata, de lehet, hogy az Edna névből ered. Jelentése hedini, állatbőr, bunda.

Edina név elemzése

Az igazi tanítói feladat. Meg kell találni a harmóniát a női szerepek és a tehetsége között. Gyakran csak egymás rovására sikerül megvalósítania. Sorsában első helyen kell szerepelnie a példamutatásnak és a tanításnak. Csak akkor érhet el sikereket, ha azért néznek fel rá, amit tud, és amit át tud adni. Alapvető számára a kommunikáció és a kapcsolatteremtés. Fontos lesz, hogy azt érezze, ad valamit az embereknek. Olyan hívatás a megfelelő, amely tiszteletet parancsol. A párkapcsolatban is az egymás iránti megbecsülés fog dominálni. Létkérdés lesz számára a környezetében és a családban betöltött szerepe. A házassága többnyire azon múlik, mennyire tudja magát elfogadni. Ha nem, változtatni fog. Nehezen tud megfelelni az elvárásoknak, nehezen viseli a kritikát.

Edina becenevei

Edina: Dina, Dini, Dinus, Eda, Edi, Edike, Edó, Educi, Edus, Eduska

Edina rokon nevei

Edina: Dina, Edit

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: