Emese névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emese névnek vagy hogy mikor van az Emese névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Emese névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 55 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Emese eredete, jelentése

Régi magyar női név. Jelentése anyácska, szoptató.

Emese név elemzése

A klasszikus anya megtestesítője. A család támasza és iránymutatója. Ezen keresztül tud kiteljesedni. Érzelmileg erősen kötődik. emiatt szélsőséges lehet. Képes mindent alárendelni a családjának s környezetének. Párkapcsolatának igazi hátteret tud adni, ezért a tradicionális feleségtípus. Ő a váll, amelyen mindenki kisírhatja magát. Támaszt nyújt a rokonoknak, barátoknak, a gyengéknek. Ugyanakkor rendkívül határozott és kemény tud lenni. Engedelmességre tanítja a gyermekeit, a saját érdekükben korlátozza őket. Nehezen fogadja el, hogy nem csak az a jó, amit ő annak tart. Ha ellenállnak neki, ezt kudarcnak éli meg. Csapdája lehet a “szegény én” eljátszása, önmaga sajnálata, ami által saját boldogságát veszélyezteti. Gyakran visszahúzódó és magányos.

Emese becenevei

Emese: Eme, Emeske, Emi, Emő, Emőke, Mese, Mesi, Mesike

Emese rokon nevei

Emese: Emő, Emőke

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: