Eufrozina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Eufrozina névnek vagy hogy mikor van az Eufrozina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Eufrozina névnap 2024-ben?

Eufrozina: Szeptember 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Eufrozina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Eufrozina eredete, jelentése

Görög-latin mitológiai eredetű, a kedvesség, a báj, és a hála három istennőjének egyikének a neve. Jelentése vidám, vidámság.

Eufrozina név elemzése

Az igazi amazon szimbóluma. Teljes energiával lát tervei végrehajtásához. Személyisége könnyed, de dinamikus. Szenvedélyes minden területen, legyen az szerelem, munka, vagy játék. Mindent megperzsel maga körül, senki sem közömbös környezetében. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Magától bármit megtesz, de a kényszerhelyzetek elől kitér. Nem fogad el semmilyen gyengeséget, inkább végigharcolja az életét. Vele csak egyenrangú társként lehet bánni. Nem tud alárendelődni, ő nem lesz gyenge nő. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Társának hűséges, de akaratos párja lesz. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul.

Eufrozina becenevei

Eufrozina: Nincs beceneve.

Eufrozina rokon nevei

Eufrozina: Fruzsina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: