Fruzsina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Fruzsina névnek vagy hogy mikor van a Fruzsina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Fruzsina névnap 2024-ben?

Fruzsina: Január 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Fruzsina névnap van!

Fruzsina névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Január 1
Újév napján, ha csillagos az ég, rövid lesz a tél, ha piros a hajnal, szeles lesz az esztendő.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 32 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Fruzsina eredete, jelentése

A görög Euphrosziné magyar változata. Jelentése öröm, vidám.

Fruzsina név elemzése

Életének kulcsa és lényege a hit és az önbizalom. Feladata az igazi békés otthon létrehozása. Könnyen talál kapcsolatokat, vonzza az embereket. Gyakran túlságosan könnyelműen áll dolgokhoz, de magabiztossága kisegíti. Feladata, hogy egész életében példát mutasson, hitet adjon környezetében, a családjában vagy a hivatásában. Nem viseli el a nehézségeket, azokat érzelmileg nehezen dolgozza fel. Amennyiben hagyja, hogy segítsék, mindig sikeres lehet. Személyisége dinamikus, ezért szüksége van egy párra, aki ezt el tudja fogadni. Óvja családját, gondoskodni kell, le kell mondania az öncélúságáról. Arra született, hogy szeretetet árasszon a környezetébe. Nagyon könnyen belopja magát az emberek szívébe. Az ő “tehetsége” a szeretet. Vidám természet, de ez sokszor csak “színház”. A csalódásai miatt érzéseit elfojtja, így visszahúzódóvá és emberkerülővé válhat. Könnyen a mártíromság csapdájába eshet.

Fruzsina becenevei

Fruzsina: Fruska, Fruzsa, Fruzsi, Fruzsinka, Furuska, Zsina

Fruzsina rokon nevei

Fruzsina: Eufrozina, Ruzsinka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: