Evelin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Evelin névnek vagy hogy mikor van az Evelin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Evelin névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 17 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Evelin eredete, jelentése

Az Éva angol és francia eredetű továbbképzése, de az angolban lehet a kelta eredetű Eiblin vagy a germán eredetű Avelina alakváltozata is. Jelentése élet, életet adó nő, kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű.

Evelin név elemzése

Feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt az anyaszerep éd a csábító nő szerepe között. Ennek akadálya a szenvedélyei és a vágyai lehetnek. Vonzó a férfiak számára, emiatt nehezen tud lemondani ezekről, pedig sokszor csak az lehet a megoldás. Gondoskodnia kell a családról, és áldozatokat kell vállalnia a környezetében. Nehezen fogadja el, hogy mindig többet kell adnia, mint amennyit kap. Segítenie kell az embereket, lemondani az öncélúságról. Arra született, hogy szeretetet árasszon a környezetére. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli nő, aki törekszik a harmóniára. A párkapcsolatában gyakran a férje az irányító. A csalódásra való késztetés miatt azonban érzéseiben könnyen az ellenkezőjére fordul, visszahúzódóvá és emberkerülővé válhat.

Evelin becenevei

Evelin: Nincs beceneve.

Evelin rokon nevei

Evelin: Éva, Evelina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: