Evelin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Evelin névnek vagy hogy mikor van az Evelin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Evelin névnap 2024-ben?

Evelin: Május 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Evelin névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 59 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Evelin eredete, jelentése

Az Éva angol és francia eredetű továbbképzése, de az angolban lehet a kelta eredetű Eiblin vagy a germán eredetű Avelina alakváltozata is. Jelentése élet, életet adó nő, kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű.

Evelin név elemzése

Feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt az anyaszerep éd a csábító nő szerepe között. Ennek akadálya a szenvedélyei és a vágyai lehetnek. Vonzó a férfiak számára, emiatt nehezen tud lemondani ezekről, pedig sokszor csak az lehet a megoldás. Gondoskodnia kell a családról, és áldozatokat kell vállalnia a környezetében. Nehezen fogadja el, hogy mindig többet kell adnia, mint amennyit kap. Segítenie kell az embereket, lemondani az öncélúságról. Arra született, hogy szeretetet árasszon a környezetére. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli nő, aki törekszik a harmóniára. A párkapcsolatában gyakran a férje az irányító. A csalódásra való késztetés miatt azonban érzéseiben könnyen az ellenkezőjére fordul, visszahúzódóvá és emberkerülővé válhat.

Evelin becenevei

Evelin: Nincs beceneve.

Evelin rokon nevei

Evelin: Éva, Evelina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: