Flóra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Flóra névnek vagy hogy mikor van a Flóra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Flóra névnap 2024-ben?

Flóra: Július 29, November 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Flóra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 182 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Flóra eredete, jelentése

Latin eredetű, az ókori római mitológiában Flóra a virágok és a tavasz istennője. Jelentése virág.

Flóra név elemzése

Feladata felismerni adottságait. Könnyen teremt kapcsolatokat, vonzó az emberek számára. A finom nőiesség gyakorlása az igazi énje. Báját, nőies varázserejét, ha kell, beveti, és így veszi le lábáról a férfiakat. Ez felruházza egyfajta hatalommal, amivel nem élhet vissza. Ugyanakkor erős és határozott jellem, és ez a kettősség megzavarja környezetét. Fontos számára a biztonság és a stabilitás. Csak olyan házasságban képes élni, ahol ez megvan. Férjével együtt gyarapítja a családi vagyont és hozza létre a gazdagságot. Amennyiben elmegy a karrier és a hatalom irányába, pénzéhessé, hatalomittassá válik, és a nőiesség helyett a férfiasság jelenik meg. Csapdája az élvezetek hajhászása lehet.

Flóra becenevei

Flóra: Flórácska, Flóri, Flórika

Flóra rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: