Virág névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Virág névnek vagy hogy mikor van a Virág névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Virág névnap 2024-ben?

Virág: November 24, November 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Virág névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 110 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Virág eredete, jelentése

Régi magyar női név felújítása a Flóra név magyarosítására. Jelentése virág.

Virág név elemzése

Csillogni a világban, ezt szeretné megélni. Ebben látja boldogságának zálogát. Feladata, hogy elismerést vívjon ki, így megfeleljen a környezetének. Ez van, mikor nem sikerül, ilyenkor agresszív kitörései lehetnek. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadtassa magát és törekvéseit. Mikor nem érzi az elismerést, megsértődik és visszavonul. Vágyai gyakran túlzóak, ezért rendkívül szenvedélyes. Érzelmeiben rendkívül szélsőséges tud lenni. Egyszer a mindent felperzselő szerelem, másrészt a hidegség és a zárkózottság. Amíg érzi, hogy ő irányít, addig benne marad a házasságban. Párjánál gyakran erősebb és határozottabb. Figyelnie kell, nehogy elnyomja partnerét, mert akkor egyedül marad. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy milyen sikeres, és ennek érdekében sok mindent megtesz. Az anyagi hatalom és a szenvedélyek kergetése csapdába ejtheti.

Virág becenevei

Virág: Vircsi, Vircsike, Viri, Virike, Virók, Viróka

Virág rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: