Frida névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Frida névnek vagy hogy mikor van a Frida névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Frida névnap 2024-ben?

Frida: Május 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Frida névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Frida eredete, jelentése

A Friede - kezdetű , ill . - friede végű germán eredetű nevek önállósult német rövidüléséből létrejött női név. Jelentése béke, védelem, körülkerített terület.

Frida név elemzése

Lényege terveinek végrehajtása, az akaratérvényesítés: csak az történhet amit jónak lát. Ez viszont nem tesz jót a nőiességének. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. A céljait maga akarja kijelölni és megvalósítani, de nem lehet öncélú. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet sem korlátozni, sem akadályozni. Ilyen lesz a párkapcsolatban is. Megbízható, hűséges, de gyakran merev és makacs. Meg kell találni azokat a lehetőségeket, ahol felnézhet párjára. Nagyon felelősségteljes, nehezen tud elengedni. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul.

Frida becenevei

Frida: Nincs beceneve.

Frida rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: