Friderika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Friderika névnek vagy hogy mikor van a Friderika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Friderika névnap 2024-ben?

Friderika: Szeptember 20
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Friderika névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Friderika eredete, jelentése

A német Friedrich -Frigyes- férfinév újlatin Fridericus változatának a nőiesítése. Jelentése béke és hatalom, védelem.

Friderika név elemzése

Az anyagi gondoskodás és biztonság életének a lényege. Számára a szilárd háttér a fontos. Ezt kétféleképpen érheti el. Az egyik az üzleti életbeli sikerek, a másik a párkapcsolat biztonságteremtése. Mindenekelőtt a partnerkapcsolat az, amelyben jól érzi magát. Ennek legegyszerűbb módja a család megvalósítása. Könnyen adja át magát az életörömöknek, ez gyengesége is. Ilyenkor a nőiessége és a testi vágyai dominálnak. Mindenre érzelmileg reagál, így nem képes az alkalmazkodásra. Képtelen alárendelődni, nehezen alkalmazkodik. Ebben segítheti párja, hiszen nyilvánvaló, hogy társsal együtt sikeresebb lehet. Hivatásában számára az a megfelelő, mikor mások érdekeit védi, és értük harcol. Ellenkező esetben könnyen magára marad. Mikor nem érzi a megbecsülést és az elismertséget, zsarnokká válhat. Problémákat a görcsös ragaszkodás, és ezáltal a könnyedség hiánya okozhat.

Friderika becenevei

Friderika: Era, Erika, Frici, Frida

Friderika rokon nevei

Friderika: Era, Erika, Federika, Frida, Rika, Ríka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: