Erika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Erika névnek vagy hogy mikor van az Erika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Erika névnap 2024-ben?

Erika: Augusztus 31
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Erika névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 526 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Erika eredete, jelentése

Női név, az Erik férfinév női párja. Gyakran tévesen azonosítják az erika (hanga) növénynévvel. Japánban is használatos női keresztnévként az Erika, de nem az európaiak által került oda, hanem ott is ugyanúgy „őshonos”. Jelentése nagyrabecsült, becsületes uralkodó.

Erika név elemzése

Feladatában a célok megvalósítása jelenik meg. Ez akkor lehet eredményes, ha nem önmagáért teszi. Gyakran kerül vezető pozícióba, és így a feladata főnökként küzdeni a cégért vagy egy ügyért. A harmóniát azonban a családért és az otthonért való küzdelemben élheti meg. Érezheti, hogy a család fárasztja és korlátozza. Ilyenkor hajlamos menekülni, akár a munkába, akár valamilyen hobbiba. Nehezen fogad el irányítást, de ha ez céljait segíti, elismeri a felsőbbség hatalmát, és képes alárendelődni. Ez igaz a párkapcsolatára is. Mindig közös célok kellenek, így képes elfogadni társát. Azt hiszi, mindig neki van igaza, és az ellenfelek, a konkurencia helyett vív, akik segítik. Csapdája az akarata és a szenvedélyei lehetnek.

Erika becenevei

Erika: Ekka, Era, Erás, Ercsa, Ercsi, Ercsó, Eri, Erka, Erkó, Eróka, Erus, Rika

Erika rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: