Gertrúd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gertrúd névnek vagy hogy mikor van a Gertrúd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gertrúd névnap 2024-ben?

Gertrúd: Március 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gertrúd névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.8.

Gertrúd eredete, jelentése

Germán eredetű név. Jelentése dárda és erő, a dárdák varázsnője.

Gertrúd név elemzése

Lenni valakinek a világban – ez lesz életének motivációja. Azt hiheti, hogy ehhez függetlennek kell lennie. A külvilág csak segítheti, de nem akadályozhatja és nem korlátozhatja. Pozitívan talán mások segítésén keresztül valósulhat meg. Kihasznál minden lehetőséget, ahol sikeres lehet. Vonzó és hiteles tud lenni az emberek szemében , ezért népszerű. Fontos számára a karrier, a siker, de ezzel kockáztatja a házasságát. Nehezen tud alkalmazkodni, ez gyakran riasztja környezetét. Könnyen kerül a középpontba, ezt magától értetődőnek tartja. A házasságának is ez lesz a nehézsége, mert a párjának is el kell ezt fogadnia, pedig gyakran elnyomja. Párja korlátozni szeretné, de ez ellen lázadhat. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Könnyen válik önzővé, ami taszítja az embereket.

Gertrúd becenevei

Gertrúd: Trudi, Trúdika

Gertrúd rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: