Hella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Hella névnek vagy hogy mikor van a Hella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Hella névnap 2024-ben?

Hella: Május 27
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Hella névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 15 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Hella eredete, jelentése

Germán eredetű női név, a Heléna és a Helga német beceneve. Jelentése megszentelt, egészséges, boldog, nap, hold, a holdtól származó női szépség.

Hella név elemzése

A legfelismerhetőbb tulajdonsága a vezetésre való törekvés lesz. Nagyon jók a megérzései, de ezeket a vágyainak megfelelően fogadja. Mindenre érzelmileg reagál, emiatt hajlamos az elfojtásokra, ami szenvedélyeket generál. Folyamatosan egyensúlyoz az alárendeltség és az iránítás között. Nehezen dönti el, hogy melyiket szeretné. Képes másokért tenni, de csak akiket szeret. Olyan párra van szüksége, akire felnéz, és megbecsüli. Nem lehet elfogadásra kényszeríteni, ennek belülről kell jönnie. Gyakran vonz erősebb társat, aki uralkodni akar. Nagyon jól és ösztönösen igazodik el az emberi kapcsolatokban. Emiatt a hivatásában vezetői szerepeket kaphat. Érzelmeit inkább belül éli meg, álmodozó lehet. Csapdája azok az illúziók lehetnek, melyeket sokszor célnak tekint.

Hella becenevei

Hella: Nincs beceneve.

Hella rokon nevei

Hella: Heléna, Helga

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: