Ibolya névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ibolya névnek vagy hogy mikor van az Ibolya névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ibolya névnap 2024-ben?

Ibolya: Augusztus 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ibolya névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 128 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Ibolya eredete, jelentése

Magyar névalkotás a hasonló növénynévből. Jelentése az ibolya virág maga.

Ibolya név elemzése

Feladata, hogy környezetében példát mutasson és másokért küzdjön. Sorsának alakulását az anyagi jóléte és sikeressége befolyásolhatja. Motivációja az elismerés és a tekintély. Ez akkor ideális, ha egy olyan párhoz tartozik, akit a társadalom elismer és tisztel. Ha érzi párjának bizalmát, nagy dolgokra képes. Nem fogad el irányítást, csak az erőt ismeri el. Szívesen harcol másokért, ha ezért elismerést kap. Ebben lehet alapvető a család. Fel kell ismernie, hogy nem csak másoknak van szükségük rá, hanem neki is másokra. Fontos számára az igazság, és ezért mindent meg is tesz. Nehézségeit az elkényelmesedés és az élvezetek okozhatják. Csapdája az önhittség és a nagyképűség.

Ibolya becenevei

Ibolya: Ibi, Ibici, Ibike, Iboly, Ibolyka, Ibus, Ibuska

Ibolya rokon nevei

Ibolya: Ibolyka, Ivola, Viola

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: