Viola névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Viola névnek vagy hogy mikor van a Viola névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Viola névnap 2024-ben?

Viola: December 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Viola névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 71 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Viola eredete, jelentése

Latin eredetű női név, mely az ibolya virág latin nevéből -Viola arvensis- származik. A virágnév sok nyelvben vált női névvé. Jelentése viola, ibolya.

Viola név elemzése

Életfeladata, hogy megtalálja érzelmi egyensúlyát. Állandó labilitás van az elfojtás és az érzelmi megélések között. Választania kell, hogy az érzelmi kiteljesedés, vagy a vágyak útját járja. A sors a csábírásokon keresztül viheti el a feladatától. Fel kell ismernie, hogy nemcsak az lehet számára megfelelő, ha az történik, amit ő akar. Mindig olyan társat választ, aki irányítani és korlátozni szeretné. Igazán itt dől el, melyik irányba megy. A család és az otthon nyújthatja a kiteljesedést. Azonban a hivatás és a munka lehet számára csábító. Itt érezheti, hogy ezt ő hozta létre, ebben vezető és sikeres lehet. Azonban akadályozza az érzelmi életét. Ilyenkor azt érezheti, partnerei nem elég határozottak és megbízhatóak, nem tartós kapcsolatot akarnak kialakítani. A veszélye az elmagányosodás lehet.

Viola becenevei

Viola: Vilcsi, Vili, Viol, Violka

Viola rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: