Inez névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Inez névnek vagy hogy mikor van az Inez névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Inez névnap 2024-ben?

Inez: Március 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Inez névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Inez eredete, jelentése

Az Ágnes spanyol alakjának magyar megfelelője. Jelentése szent, tiszta, szemérmes, érintetlen, szűzies, tartózkodó, bárány.

Inez név elemzése

Számára az érzések és az érzelem a fontos. Ezt a családban, vagy a nőiességében lehet legkönnyebben megszerezni. Arra született, hogy szeretetet adjon.Ezt erősítheti érzékisége is. Tehetsége van minden olyan területen, ahol az empátiára szüksége van. Érdemes a segítő, vagy a művészi hívatások felé fordulnia.Érzelmeit mindig nyíltan vállalja, jól érzi magát, ha szeretet veszi körül. Párját is körülrajongja, de hajlamos az érzelmi zsarolásra, ezt környezete nehezen viseli. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli ember. Azonban a csalódások hatására kiszolgáltatottnak érzi magát. Ettől nagyon fél, ilyenkor nem mer felelősséget vállalni, inkább elmenekül a helyzetekből. Így érzései az ellenkezőjére fordulhatnak, és visszahúzódóvá, emberkerülővé válhat.

Inez becenevei

Inez: Nincs beceneve.

Inez rokon nevei

Inez: Ági, Ágnes

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: