Kármen névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kármen névnek vagy hogy mikor van a Kármen névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kármen névnap 2024-ben?

Kármen: Június 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kármen névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 17 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Kármen eredete, jelentése

Spanyol eredetű női név, amely a Nuestra Senora del Carmen, azaz a Karmel hegyi Miasszonyunk rövidülése. Jelentése Karmelhegyi, kert.

Kármen név elemzése

A "Nő" analógiája. Keresi a kapcsolatot a világgal. A világ és a közvélemény hódol neki. Mindenkit meghódít és elismerésre bír. Így a feladata az önelfogadáson alapul. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat nővé. Azonban a valódi elismerést összetévesztheti a hízelgéssel. Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Csak egy "férfi" mellett teljesedhet ki. Amennyiben az egzisztencia felé fordul, érdemes olyan hivatás felé irányítani, amely a szépséggel és a divattal kapcsolatos. A másik lehetőség a kommunikáció és a média. Emiatt a kiteljesedése a külvilág elismerésén múlik. Gyakran csalódik érzéseiben, ilyenkor visszahúzódóvá és emberkerülővé válik.

Kármen becenevei

Kármen: Nincs beceneve.

Kármen rokon nevei

Kármen: Karméla, Karmen

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: