Katinka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Katinka névnek vagy hogy mikor van a Katinka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Katinka névnap 2024-ben?

Katinka: November 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Katinka névnap van!

Katinka névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

November 25
Talán az egyik legismertebb népi jóslat Katalin napjához, november 25-hez kötődik. A mondás szerint, ha Katalin kopog, karácsony locsog. Vagyis, ha Katalinkor fagy, akkor karácsonykor biztosan nem fog.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 20 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Katinka eredete, jelentése

A Katalin magyar becézője, amely önállósult. Jelentése a Katalin eredetnévnek több jelentése jegyzett: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan, nyilazó, biztosan célzó.

Katinka név elemzése

A Katalin eredetnév elemzése: Feladata a küzdelem a gyengékért, ez az út a sikerig. Számára minden esemény feladat. Ezt kell megtanulnia kezelni. A világ támasza lehet, minden adottságát ehhez kapja. Feladata az emberek segítése és támogatása. Azonban figyelnie kell, mert elveszítheti nőiességét. Rendkívül vonzó és meggyőző tud lenni. Erejét a szorgalma és kitartása adja. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Nehezen nyílik meg, bár ha szerelmes, nagyon szenvedélyes tud lenni. Az erénye a fanatizmusa, de ez a legnagyobb veszély is számára. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával.

Katinka becenevei

Katinka: Nincs beceneve.

Katinka rokon nevei

Katinka: Katalin

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: