Katinka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Katinka névnek vagy hogy mikor van a Katinka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Katinka névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Katinka eredete, jelentése

A Katalin magyar becézője, amely önállósult. Jelentése a Katalin eredetnévnek több jelentése jegyzett: korona, mindig tiszta, érintetlen, ártatlan, nyilazó, biztosan célzó.

Katinka név elemzése

A Katalin eredetnév elemzése: Feladata a küzdelem a gyengékért, ez az út a sikerig. Számára minden esemény feladat. Ezt kell megtanulnia kezelni. A világ támasza lehet, minden adottságát ehhez kapja. Feladata az emberek segítése és támogatása. Azonban figyelnie kell, mert elveszítheti nőiességét. Rendkívül vonzó és meggyőző tud lenni. Erejét a szorgalma és kitartása adja. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Nehezen nyílik meg, bár ha szerelmes, nagyon szenvedélyes tud lenni. Az erénye a fanatizmusa, de ez a legnagyobb veszély is számára. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával.

Katinka becenevei

Katinka: Nincs beceneve.

Katinka rokon nevei

Katinka: Katalin

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: